وام فا ، پایگاه خبری وام و تسهیلات بانکی
اوراق بدهی یکی از راههای کسب سود برای سرمایهگذاران است که خرید آن منجر به تامین مالی شرکتها و دولتها میشود. این اوراق میتوانند به رشد اقتصادی یک شرکت یا دولت کمک کنند.
یکی از انواع اوراق بهادار، اوراق بدهی است که برای تامین مالی بنگاههای اقتصادی ارائه میشود. در واقع، این نوع اوراق نوعی وام هستند که در آنها وامدهنده به عنوان خریدار و وامگیرنده به عنوان ناشرین این اوراق شناخته میشوند. بسیاری از شرکتها و حتی دولتها منابع مالی خود را از فروش این اوراق به عامه مردم به دست میآورند. از این اوراق برای تنوعبخشی به سبد سرمایهگذاران هم استفاده میشود. به عنوان مثال، افراد میتوانند در کنار اوراق بهادار مانند سهام، اوراق حق تقدم، واحدهای صندوقهای سرمایهگذاری در پرتفوی خود از اوراق بدهی موجود در بازار هم استفاده کنند.
آشنایی با اصطلاحات مربوط به اوراق بدهی میتواند برای شما مفید باشد:
اوراق بدهی در اکثر موارد توسط یک ناشر منتشر میشود که میتواند دولت، شرکت یا یک شخص حقوقی باشد. بنابراین، این اوراق در سه دسته اوراق دولتی، شرکتی و شهرداریها تقسیم میشوند. البته نوع دیگری از این اوراق به نام اوراق قرضه وجود دارند که در ایران کاربرد ندارند. در کشور ما اوراق بدهی بر اساس قوانین اسلامی تعیین میشود، در نتیجه، با اوراق بدهی موجود در سایر کشورها متفاوت است. از آن جایی که اوراق قرضه دارای سود مشخص هستند و ناشر متعهد میشود که این سود را بر اساس نرخ بهره مشخص به خریدار اوراق بدهد، جزو اوراق دارای ربا محسوب شده که از نظر شرع اسلام حرام در نظر گرفته میشوند.
اوراق بدهی انواع مختلفی دارد. برای مثال، اوراق بدهی دولتی اوراقی هستند که دولت هر کشوری برای تامین منابع مالی مورد نیاز طرحها و پروژههای خود و یا تامین کسری بودجه منتشر میکنند. یا اوراق بدهی شرکتی، اوراق منتشرشده توسط شرکتهای بزرگ هستند که به جای تامین مالی از طریق بازار پول و بانکها، از بازار سرمایه این منابع را جمعآوری میکنند. توجه داشته باشید که انواع اوراق بدهی ممکن است کوپن پرداخت سود داشته باشند، در این صورت، به صورت ادواری به دارنده این اوراق مبلغی مشخص به عنوان سود پرداخت میشود.
اما در مجموع میتوان این اوراق را به دستههای مختلف زیر تقسیم کرد:
در اوراق بدهی باید ریسک نکول و ریسک نقدشوندگی را در نظر داشته باشید. ریسک نکول به معنای عدم توانایی ناشر به بازپرداخت اصلوفرع وام در زمان سررسید اوراق است. البته، در مواقعی که ناشر اوراق بدهی، دولت باشد هیچگونه ریسک نکول وجود نخواهد داشت. ریسک نقدشوندگی هم به این معنا است که دارنده، نتواند به راحتی اوراق خود را در بازار بفروشد و به وجه نقد تبدیل کند. در مواقع پایین بودن حجم معاملات اوراق، ممکن است این مشکل به وجود بیاید.
< نظر خود را بیان کنید >
نام و نام خانوادگی : * required
پست الکترونیک :
توضیحات : * required
< نظرات کاربران >
مطالب مشابه
جدیدترین مطالب
پربازدیدترین مطالب
وام فا ، فراهم کننده راهکار نوین در جهت اخذ سرمایه . برای اخذ سرمایه فوری می توانید با کارشناسان ما مشورت کنید.
چرا تیم وام فا؟
مرکز مشاوره سرمایه سازی وام فا با سابقه درخشان، نهاد مالی و بازرگانی تخصصی است که به ارائه انواع خدمات مشاوره مالی مبادرت می ورزد. وامفا به عنوان برترین وب سایت تخصصی مشاوره وام بانکی در کشور اقدام به اطلاع رسانی در خصوص انواع وام خرد وکلان، شرایط متقاضی، ضامنین، وثایق، نحوه دریافت وام، مدارک مورد نیاز متقاضی، پاسخ گویی به سوالات هر وام و همچنین پیشنهاد بهترین بانک در زمان موجود باتوجه به وام درخواستی هر متقاضی و همچنین بخش پذیرش و نمایش آگهی های خریداران و فروشندگان وام و ضامن وام بانکی نموده است.
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به گروه مالی وام فا میباشد.
© طراحی سایت و بهینه سازی : گروه طراحی سیرن