وام فا ، پایگاه خبری وام و تسهیلات بانکی
حساب تجاری که از نیمه دوم سال 1401 پایش به قوانین بانکی باز شد، اما و اگرهای زیادی داشت. برخی این قانون را نوعی رصد حسابهای بانکی به صورت غیرمجاز میدانستند و برخی هم لازمه وصول مالیات و اجرای عدالت. حال با گذشت مدت زمانی از اجرای قانون تصمیم گرفتیم این مقاله را با واقعیتهای موجود برای شما نگارش کنیم.
این نوع حساب، همانطور که از نامش پیدا است، حسابی مختص کسب و کار است. در واقع حساب متمرکز درآمدهای حاصل از فعالیت شغلی شماست. وقتی صحبت از درآمد میشود، حضور سازمان امور مالیاتی ضرورت پیدا میکند. این حسابها، در تیررس سازمان اداره مالیاتی جهت محاسبه مالیات بر درآمد است. البته صرفا بحث مالیاتی را نمیتوان گفت. موارد بانکی همچون پولشویی، تغییرات در سقف انتقال وجه و … را نیز میتوان به حساب تجاری و غیرتجاری نسبت داد.
طبق اعلام بانک مرکزی از اول مهر 1401، هر کدام از حسابهای بانکی که بیش از 100 تراکنش در ماه داشته باشند و مجموع مبلغی که در این تراکنشها به حساب بانکی واریز میشود، 35 میلیون تومان باشد، حساب تجاری محسوب شده، دیگر حساب شخصی نیست و مشمول مالیات خواهد بود. اگر حساب بانکی شما با این تعداد واریز در یک ماه مواجه شود و مجموع این واریزیها بیشتر از 35 میلیون تومان باشد، دو اتفاق برای صاحب حساب پیش میآید: اگر آن فرد در سازمان امور مالیاتی پرونده داشته باشد، حساب بانکی به پروندهاش متصل میشود. اما اگر آن فرد پرونده مالیاتی نداشته باشد، برای او پرونده مالیاتی تشکیل شده و به صاحب حساب هم اطلاع رسانی خواهد شد.
نکته مهم: منظور بانک مرکزی از تراکنش، تنها تراکنشهای واریز است. یعنی اگر در یک ماه بیش از 100 بار به یکی از حسابهای شما پول واریز شود و جمع مبلغ واریزیها هم از 35 میلیون تومان فراتر برود، آن وقت طبق قانون حساب شما دیگر شخصی نخواهد بود. پس:
به غیر از دو مورد اصلی شناسایی حسابهای تجاری که به طور کامل بررسی کردیم (منظور تعداد 100 تراکنش و مبلغ 35 میلیون تومان است.) راههای دیگری نیز توسط بانک مرکزی برای شناختن این حسابها طراحی شده است:
علاوه بر این روشها، از روشهای دیگری مانند هوش مصنوعی و تحلیل داده نیز برای شناسایی این نوع حسابها استفاده میشود.
واقعیت این است که تاکنون فقط بعد مالیاتی حسابهای تجاری به ما گفته شده است. باید بگوییم که داشتن حساب تجاری مزایای بانکی نیز برای ما همراه دارد. برخی از این مزایا به شرح ذیل است:
در صورت معرفی نکردن و ثبت این نوع حساب در سامانه مودیان شما رو مشمول 2 میلیون تومان جریمه یا 10% از مجموع فروش حساب (هر کدام مبلغش بیشتر است) خواهد کرد. در کنار این جریمه شما از مزایایی همچون معافیتهای مالیاتی نرخ صفر و یا مشوقهای وصول مالیاتی محروم خواهید شد.
ابتدا به سامانه مودیان مالیاتی به نشانی https://my.tax.gov.ir وارد میشویم. و سپس مطابق مراحل ذیل اقدام میکنیم:
< نظر خود را بیان کنید >
نام و نام خانوادگی : * required
پست الکترونیک :
توضیحات : * required
< نظرات کاربران >
مطالب مشابه
جدیدترین مطالب
پربازدیدترین مطالب
وام فا ، فراهم کننده راهکار نوین در جهت اخذ سرمایه . برای اخذ سرمایه فوری می توانید با کارشناسان ما مشورت کنید.
چرا تیم وام فا؟
مرکز مشاوره سرمایه سازی وام فا با سابقه درخشان، نهاد مالی و بازرگانی تخصصی است که به ارائه انواع خدمات مشاوره مالی مبادرت می ورزد. وامفا به عنوان برترین وب سایت تخصصی مشاوره وام بانکی در کشور اقدام به اطلاع رسانی در خصوص انواع وام خرد وکلان، شرایط متقاضی، ضامنین، وثایق، نحوه دریافت وام، مدارک مورد نیاز متقاضی، پاسخ گویی به سوالات هر وام و همچنین پیشنهاد بهترین بانک در زمان موجود باتوجه به وام درخواستی هر متقاضی و همچنین بخش پذیرش و نمایش آگهی های خریداران و فروشندگان وام و ضامن وام بانکی نموده است.
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به گروه مالی وام فا میباشد.
© طراحی سایت و بهینه سازی : گروه طراحی سیرن